Jóuw verhaal

Je hebt een verhaal te delen en dit verhaal bepaalt de uiteindelijke vorm. Wil je een interview geven om als herinnering aan je dierbaren achter te laten? Of denk je aan een herinneringsboek vol met foto’s, anekdotes en mooie woorden van jezelf en anderen? Misschien denk je zelfs aan een complete biografie. Er zijn mogelijkheden genoeg. Ik werk graag op maat dus na een gratis kennismaking maak ik een voorstel voor je, zodat duidelijk is wat je krijgt en wat het gaat kosten.

Alleen meelezen?

Heb je zelf een tekst geschreven waar je stiekem al best tevreden over bent? Twijfel je alleen nog om deze tekst de wereld in te sturen? Dan is iemand die proefleest alles wat je nodig hebt.

Ik heb meerdere boeken proef gelezen en word geroemd om mijn scherpe blik. Het gaat er niet alleen om of een zin lekker loopt maar zeker ook of een lezer begrijpt wat jij wil zeggen. Of is dit überhaupt wel wat jij wil zeggen? Laat me in je tekst duiken en van feedback voorzien, zodat je met een gerust hart je woorden kunt gaan delen.

 

Pin It on Pinterest