Het is al begonnen

Ja echt, want als je dit leest dan is de kans heel groot dat er iets is wat jij wil vertellen. Misschien vind je het heel spannend en weet je nog niet precies hoe: daar ga ik je bij helpen. We gaan samen jóuw verhaal vorm geven.

Het werkt zo

Kennismaken

Gratis kennismaking

Passen we bij elkaar?

Je verhaal delen doe je niet met iedereen. Om te zien of ik degene ben aan wie jij met vertrouwen je verhaal vertelt, starten we met kennismaken.

Wensen

We koppelen jouw wensen aan mogelijkheden. Je kunt denken aan een:

  • openhartig portret
  • boeiend interview
  • krachtig herinneringsboek 
  • …..

 

Interview

We voeren een boeiend gesprek. Tot alle vragen die er toe doen, gesteld zijn. En misschien nog een paar meer. 

Kennismaken

Schrijven

Ik ga aan de slag met het schrijven van je verhaal. Jouw doel om je verhaal te vertellen is daarbij mijn uitgangspunt.

Kennismaken

Schaven

Ik stuur je de tekst zodat je die, misschien al samen met iemand, leest. Je vertelt me wat je wel en niet goed vindt en ik schaaf de tekst bij. Mijn perfectionisme en jouw wens groeien uit tot iets moois.

Kennismaken

Schitteren

Jij bent meer dan blij met de tekst en kunt gaan schitteren met jóuw eigen verhaal. Jouw boek, in welke vorm dan ook. 

Pin It on Pinterest